Viisi Tapaa Sisustaa Porontaljan Avulla

Mietitkö tapoja parantaa kotisi estetiikkaa? 

Jokainen meistä haluaa kotinsa näyttävän rauhoittavalta sekä luksustasoiselta. Sisustusintoilijat tekevät kaikkensa lisätäkseen alueen näyttävyyttä. Tämä on vain yksi syistä, joiden takia porontaljat TrendCarpet-verkkokaupasta ovat niin suuressa suosiossa. Luonnolliset sekä tyylikkäät matot näyttävät samaan aikaan perinteisiltä että moderneilta kotonasi. 

Monet erilaiset porontaljat

Porontalja myydään luonnollisissa sävyissä ja väreissä, kuten vaaleanruskea, harmaa tai valkoinen. Ne eivät näytä vain eleganteilta vaan ovat myös käytännöllisiä ja pehmeitä. Uniikkia näissä taljoissa on, että ne lisäävät tilaan tekstuuria. 

Jos mietit kuinka ja minne yhdistää taljat sisustuksessasi, alta löydät ehdotuksia, jotka auttavat sekä inspiroivat lähtemään liikkeelle, jos olet ajatellut kotisi sisustusta. 

Seinäkoristeena: Jos uskot seinien olevan vain tauluille ja peileille, sinun kannattaa tietää, että porontalja on laajalti käytetty seinäkoriste. Porontaljat rajaavat kauniisti kotisi seiniä. Ne eivät vain tee seinistä kauniin näköisiä vaan lämpimällä ja kotoisalla ulkonäöllään ne hurmaavat vieraasi. 

Huonekalujen päällä: Porontaljan heittäminen huonekalujen päälle on yleisin sisustuskikka. Siinä porontalja on näkyvillä huoneessa käyville vierailijoille. Jos haluat näyttää kaunista porontaljaa ihmisille, käytä tätä metodia. 

Kun kokeilet taljan heittämistä puisten huonekalujen päälle, syntyy kontrasti luonnollisten materiaalien, eli puu ja porontalja, välille. Siksi kummankin väri näyttää paremmalta. Suosittelemme, että et peitä koko puualuetta, koska silloin porontalja vie koko huomion puulta. 

Toinen vinkki on, ettei sinun kannata koskaan käyttää suurta porontaljaa huonekalujen päälle heitettynä, koska se peittää huonekalun kokonaan ja saa sen näyttämään vain epämuodostuneelta ja liian sisustetulta. Neutraalinen värinen huonekalu saa kunnon värikontrastia taljasta. 

On käytännöllisempää asettaa porontalja suurille huonekaluille. Näin se saa enemmän huomiota ja kehuja vierailtasi. 

Lattialla: Porontalja sopii myös lattialla käytettäväksi. Porontalja on kuin mukava ja kestävä matto. Nämä matot antavat lämpöä ja kotoisaa tunnelmaa kotisi kylmille lattioille. 

Matot pelastavat jalkasi kylmältä, kun olet paljain jaloin huoneessasi, mutta myös tekevät arkisesta paikasta uskomattoman näköisen ja tuntuisen. 

Emme suosittele käyttämään taljoja paljon käytetyillä alueilla, koska ne ovat herkkiä sekä hankalia puhdistaa, jos ne likaantuvat. 

Suosittelemme asettamaan porontaljan sänkysi viereen, että voit aloittaa ja lopettaa päivän ihanaan lämpöön jalkojesi alla. 

Porontaljojen plussana muihin mattoihin verrattuna on, että toiset matot pilaantuvat ajan myötä. Ajan kuluessa porontaljat saavat vintagetyylin. 

Tyynynpäällisenä tai pöytäliinana: Jos haluat kalliilta näyttävät taljat tyynynpäällisinä tai pöytäliinana, voit leikata taljat itse sopiviin muotoihin. 

Porontaljat myydään monissa ei muodoissa ja väreissä, joten sinulla ei tule olemaan vaikeuksia löytää itsellesi sopivinta. 

Takan eteen: Takkahuoneet ovat kodin usein vierailtuja alueita ja kylminä vuodenaikoina porontalja saa sinut tuntemaan olosi lämpimäksi sekä kotoisaksi. Mutta älä unohda pitää porontalja tarpeeksi kaukana liekeistä, koska ne voivat aiheuttaa taljan kovettumista ja tehdä siitä vähemmän kauniin näköisen. 

Tässä oli viisi tapaa yhdistää porontalja kotisi sisustukseen. Aina on olemassa monia tapoja käyttää näitä kauniita taljoja ja mattoja. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories