Fordeler med å velge plasttepper fremfor stoff

Plastteppe fliser resirkuleres og laget av brukt vinyl og nylon. Både teppeoverflaten og gjenbruk av resirkulert materiale i enkelte merker. Plastteppefliser kan monteres direkte på nesten alle glatte overflater, for eksempel betong, kryssfiner, laminat, vinyl eller løvtre. Uferdige voksede vegger uforseglede betonggulv, og teppegulv er de eneste materialene som ikke vil fungere. En liten teppekniv og en metallrettkant er de eneste byggeverktøyene som trengs for å kutte flisene for å matche mot vegger og rundt hjørner. For å holde seg direkte til gulvet, er de enkelte flisene klebende støttet. Flisene kan installeres på en alternativ måte; For eksempel kan reposisjonerbare limprikker brukes til å fikse en flis til naboflisen i stedet for til gulvet. Denne metoden er en rask og pålitelig måte å gå om prosessen. 

For bedre klarhet, gå gjennom punktene som er nevnt nedenfor, da de vil hjelpe deg med å få klarhet i hvorfor du velger et plastteppe for huset ditt eller kontoret ditt:

De viktigste fordelene med resirkulert teppe fliser er:

Bedre kvalitet på inneluften. Plastteppefliser produseres ved hjelp av resirkulerte materialer som ikke inneholder giftige kjemikalier basert på petroleum som off-gas inn i hjemmet, som det er tilfelle med tradisjonell tepper. De ssuten, de ikke attract noen støv eller smuss, som ikke lar teppet en avlsplass for mange helse-skade sykdommer. Stofftepper samler smuss over tid, og hvis de ikke vedlikeholdes profesjonelt regelmessig, kan de forverre inneluften.

Levetiden til teppet. Fliser resirkulert er utrolig lang levetid. Modulariteten hjelper brukerne til å gi nytt liv til flisene uten å kaste hele teppet. Også, hvis det er behov for å erstatte teppet i det hele tatt, ville det ikke være så dyrt som stoffet en. 

Fleksibarhet i design. Brukere kan lage tilpassede vegg-til-vegg tepper og tepper med et mønster av individuelle fliser. De er tilgjengelige i forskjellige størrelser, farger og teksturer. Du kan lage din egen stil.

Miljøvennlig. Plastteppefliser er laget av resirkulerte materialer ved hjelp av kastematerialer som ellers ville ha blitt fylt. Det kan bevares ressursene som kan brukes til å produsere nye tepper. Videre, under installasjonen, fører modulariteten til fliser til minimalavfall. De kan også brukes igjen som nye tepper.

Hvorfor plasttepper?

Plasttepper har flere fordeler fremfor trematter, deres lette og allsidige naturspesielt. Installert over bølgende terreng bøyer konturkompatible plasttepper og setter inn i bakkeoverflaten, og unngår mønstrene for gynge og feiljustering felles for stive matter som brukes under lignende forhold. De er mye lettere enn å formatere gummi mens du deler holdbarhetsfordelene til noen av gummimattene. For eksepsjonell trekkraft kan de kobles sammen for å forhindre krypende og er mønstret og strukturert. Deres lave profil gjør plasttepper perfekte for gangveier, hovedsakelig når du bruker fargerike valg, da risikoen for å snuble reduseres.

Lett

Lette og bærbare matter er ofte designet med løkker og håndtak, slik at et mannskap på 2 kan installere og fjerne dem manuelt, noe som muliggjør rask distribusjon når rask tilgang og fjerning er nødvendig. Som andre kraftige adgangsmatprodukter, er kraftige matter tilgjengelig i flere tykkelser og vekter og inkluderer maskindistribusjon og henting.

Renslighet er ikke et problem

Spesifikasjoner for omsorg og vedlikehold av plastteppe fliser er nær de av konvensjonelle bredvev teppe: rengjør flere gangers i uken for å opprettholde et friskt utseende og unngå flekker så snart som mulig. En ekstra funksjon av resirkulerte teppefliser er at en skitten flis kan rengjøres, skylles, lufttørkes og gjenopprettes til sin posisjon på gulvet fordi de er fleksible og gjenbrukbare. Det gir mer omfattende fjerning av en flekk enn om gjennom hele prosessen, flisen bodde på overflaten. Plastteppe er et utmerket valg for et bredt spekter av mennesker. Mange fordeler vil bli sett for de som liker å ha nye teppe farger and stiler hvert5-10 år. Personer med kjæledyr vil også nyte enkel rengjøring av plasttepper samt de lave kostnadene ved erstatning. 

Vi forstår at hvert tilgangsproblem har sine unike utfordringer. Vi er eksperter på å vurdere disse problemene og providing en løsning som er egnet for bruk. Du kan velge plast matter uten å måtte bekymre deg for noe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categories